Print Page | Close Window

SensBlack Template error

Printed From: Forum openElement
Category:

openElement


Forum Name: Error Reports
Forum Description: Submit an error report for our technical support.
URL: http://forum.openelement.com/fr/forum_posts.asp?TID=1690
Printed Date: 03 Août 2020 at 20:11
Software Version: Web Wiz Forums 10.11 - http://www.webwizforums.com


Topic: SensBlack Template error
Posted By: CharlesLeadbetter
Subject: SensBlack Template error
Date Posted: 23 Juin 2020 at 06:28
Open element  Gods,

Greetings from the great state of Maine (USA)!

I am having a problem with my web page - that is totally driving me crazy, and unfortunately no matter what I try I can't seem to fix it. Your help would be greatly appreciated.

I'm using the SensBlack template that comes with openelement. My home page has four "panneau sliders", that were properly show their images for a while. What seems to be occuring, is that while viewing in openelement the images shown in the three sliders are properly scrolling, when I upload to my website and view them, the images are off 25% for the first one (meaning you see 25% of the scrolling window as black, and only 75% of the image is seen), 50% for the second, 75% for the third, and the fourth slider window when viewing the website is basically blank because the image cant be seen.

Take a look at www.furymud.com and you will see what I mean.

How do I correct this?



Replies:
Posted By: Hobby001
Date Posted: 23 Juin 2020 at 11:50
Good morning

Your site reacts exactly as the template is designed for.   http://sensode.net/sensblack/" rel="nofollow - http://sensode.net/sensblack/

The paralax effect displays your background images scrolling slower than the black pannels.  Each PANNEAU_SLIDER is designed with a 400px height.  You may try to rise it to a larger size.

By the way, your site takes forever to load.  This is due to the size of your pictures: 6.6mb, 6.6mb, 6.5mb, 2.8mb, 1.2 mb, 1.0 mb, etc .  You should use the following free software to decrease their weight:  https://riot-optimizer.com/?ref=RIOT" rel="nofollow - https://riot-optimizer.com/?ref=RIOT





-------------
Anyone who wants to put something on line gets hooked by something big


Posted By: CharlesLeadbetter
Date Posted: 23 Juin 2020 at 13:38
Unfortunately - if you scroll down and up several times on the home page, the placement of each panneau_slider seems off with each image, and no matter what I try, I cant seem to make sure the sliding part starts at the top of the screen, not the middle etc. It's hard to describe. But if you watch the site, it's clear to me its not working like the normal template does.

I appreciate your thoughts on image size. Will work on those.


Posted By: CharlesLeadbetter
Date Posted: 23 Juin 2020 at 13:59
I rebooted, upgraded Microsoft Edge, and things now appear to work just fine... Odd.


Posted By: CharlesLeadbetter
Date Posted: 23 Juin 2020 at 14:00
They don't appear fixed in chrome... Same problems.


Posted By: Hobby001
Date Posted: 23 Juin 2020 at 19:18
Clear your browser cash <Ctrl><F5>

-------------
Anyone who wants to put something on line gets hooked by something big



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk