Print Page | Close Window

Image Placement

Printed From: Forum openElement
Category:

openElement


Forum Name: Error Reports
Forum Description: Submit an error report for our technical support.
URL: http://forum.openelement.com/fr/forum_posts.asp?TID=1468
Printed Date: 20 Jan 2021 at 10:26
Software Version: Web Wiz Forums 10.11 - http://www.webwizforums.com


Topic: Image Placement
Posted By: collink
Subject: Image Placement
Date Posted: 15 Jan 2019 at 12:07
When I place a new image or test box on a exisiting site it appears in the correct position when tested in OpenElements, when I send it to the server the images and text box appear in the top lefthand corner of the site.  Can you assit in how to fix?
Thanks


-------------
CK



Replies:
Posted By: digizar
Date Posted: 15 Jan 2019 at 13:11
You probably put that on 'Automatic' ?

Object...Properties...Properties... Top (dropdown) do not set the hook on automatic.
Also watch the CSS style.




-------------
___________________________________
Ask questions only if there is no answer yet.
https://digispics.com/_pers/resger2017.pdf


Posted By: collink
Date Posted: 02 Feb 2019 at 00:20
Hi,
Thanks for the reply.  I also determined that the css was not being exported when I updated the page.  I now copy the css from the OpenElements directory instead of relying on the export function.
Thanks,



-------------
CK



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk