BullGuard Antivirus Sale - 60% Off with openElement !
Forum openElement Homepage
Forum Home Forum Home >

openElement

> openElement General Discussion
  New Posts New Posts RSS Feed - IMPORTANT - templates SensBlack and SensWhite
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

IMPORTANT - templates SensBlack and SensWhite

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Message
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 31 Mai 2012
Status: Offline
Points: 5276
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Feb 2017 at 11:51
There's now an easy fix available for those who created projects directly in OE - see the EDIT in the first post:
http://forum.openelement.com/en/forum_posts.asp?TID=881&PID=4172&title=important-templates-sensblack-and-senswhite#4172
Back to Top
BassBunny View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 29 Nov 2017
Location: Manchester UK
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BassBunny Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Nov 2017 at 19:14
I am looking for some help with SensBlack as I think it will be perfect for my bands website that needs to be published pretty quickly.
Can I easily change the Images that are used in what appears to be the background layer? I have found them in the "Element Background Slider" but cannot figure out how to replace them with different images.
I have tried substituting different Images with the same file name, but that did not seem to work. Hope I can get to grips with this template as I think it is fantastic.
Back to Top
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 31 Mai 2012
Status: Offline
Points: 5276
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Nov 2017 at 08:29
Hi,

If you found Background Slider on the top of the page - above the Editor zone - go to its Properties and configure the Images property. Attention, filenames must not contain spaces.
Back to Top
BassBunny View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 29 Nov 2017
Location: Manchester UK
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BassBunny Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Nov 2017 at 09:54
Thank you so much, I'll give it a try.
Back to Top
BassBunny View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 29 Nov 2017
Location: Manchester UK
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BassBunny Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Dec 2017 at 17:43
I have another query which I think I know the answer to.
We have 2 Domain names. 1 goes to the main "Index" page and the 2nd to a page within the website.
So www.domain1.co.uk is the main page and www.domain2.co.uk has a redirect to www.domain1.co.uk/specific_page.
I would like to do something similar with SensBlack.
If I redirect www.domain2.co.uk to www.domain1.co.uk/actualites.htm will that go straight to the News section?
I hope I have explained that properly.
Back to Top
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 31 Mai 2012
Status: Offline
Points: 5276
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Dec 2017 at 13:32
I am not sure I understand. Anyway, for the page to work, the redirection should be "explicit" (not internal on the server), so that borwsers show  www.domain1.co.uk/actualites.htm and not www.domain2.co.uk when you open the page. Otherwise links to resources and other site pages won't work.
Back to Top
Johnbindow View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 08 Jan 2017
Location: Moscow
Status: Offline
Points: 14
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Johnbindow Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Dec 2017 at 11:00
Hi,

I have a problem with the embedded background slider (font d'elements dynamique 100%). Since sometime it is not working anymore. I changed nothing except some picture update in the gallery which i did many times before already. Now it shows only an old background pic when i publish the website. Even the new background pic i use is only visible for a moment, then it moves to this old one (which is not in gallery) and it stays there (no sliding backgroud). I Installed already Version 1.57 R9 but no chnage. What can i do?
http://www.thedvor.com
Back to Top
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 31 Mai 2012
Status: Offline
Points: 5276
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Dec 2017 at 13:39
Hi,

Again this story with slider and spaces.. Please rename your images so that their filename contains no spaces.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,031 seconds.