BullGuard Antivirus Sale - 60% Off with openElement !
Forum openElement Homepage
Forum Home Forum Home >

openElement

> Error Reports
  New Posts New Posts RSS Feed - Site explorer disappearing (?)[Solved]
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Site explorer disappearing (?)[Solved]

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Bravo12 View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: Jun 07 2013
Location: Italy
Status: Offline
Points: 420
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bravo12 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Site explorer disappearing (?)[Solved]
    Posted: Aug 22 2016 at 10:32pm
It happens that when I close a page, the Site Explorer bar reduces in H and V and almost disappears, so everytime I have to get it out for seeing all files in Element Explorer.
Does is it a bug or something happening to me only? Confused


Edited by Bravo12 - Aug 23 2016 at 11:31am
Back to Top
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: May 31 2012
Status: Offline
Points: 5276
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: Aug 23 2016 at 7:54am
Hi,

Very strange. Try to restore the interface layout - use the "double-gear" button in the topmost menu (one with tiny icons) -> Restore default layout.
Back to Top
Bravo12 View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: Jun 07 2013
Location: Italy
Status: Offline
Points: 420
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bravo12 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: Aug 23 2016 at 11:31am
Thanks! It worked. For an unknown reason I wasn't anymore able to see the folders in Site Explorer. Now it's fixed.

Thanks again!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,031 seconds.