BullGuard Antivirus Sale - 60% Off with openElement !
Forum openElement Homepage
Forum Home Forum Home >

openElement

> Templates
  New Posts New Posts RSS Feed - error message after submitting
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

error message after submitting

 Post Reply Post Reply
Author
Message
giovannih1313 View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 18 Jan 2016
Location: canada
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote giovannih1313 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: error message after submitting
    Posted: 18 Jan 2016 at 16:46
There is an error message when submitting an e-mail form it says "An error was encountered while sending email! Please try again later or contact the server administrator. {"State":"success","ErrorDescription":""}" and the page crashes.

 Despite the error message the form is sent. any idea why the error message?
Back to Top
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 31 Mai 2012
Status: Offline
Points: 5256
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Jan 2016 at 16:51
Hi,

Try to republish your site in the Complete mode.

If it does not help, could you please give the link to your online page?
Back to Top
giovannih1313 View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 18 Jan 2016
Location: canada
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote giovannih1313 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Jan 2016 at 18:11
Hi I Published the complete mode web page using filezilla.The only files that failed to upload were the .htaccess files.


Now the error message changed and shows the following "An error was encountered while sending email!
Please try again later or contact the server administrator.
>
Error :undefined

500 - Internal Server Error"


the web pages with the error are http://www.hrssci.com/Pricequote.html and http://www.hrssci.com/Pricequote.html


thanks

Back to Top
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 31 Mai 2012
Status: Offline
Points: 5256
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Jan 2016 at 09:36
Please make sure .htaccess files are published. I suggest you use Project->Export to Folder, then upload ALL resulting files and folders with FileZilla (and check the error log at the top of FileZilla to see what's wrong, maybe you don't have enough disk space for example).
Back to Top
giovannih1313 View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 18 Jan 2016
Location: canada
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote giovannih1313 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Jan 2016 at 14:18
The issue is the " . "In front of the file name.
Back to Top
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 31 Mai 2012
Status: Offline
Points: 5256
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Jan 2016 at 14:38
This should not be the issue, unless your server is weird or maybe Windows without .htaccess support.. On what stage you have the problem?
Back to Top
giovannih1313 View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 18 Jan 2016
Location: canada
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote giovannih1313 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Jan 2016 at 16:41
when transferin. I tried a manual upload and the server response was that it was an invalid file name
Back to Top
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 31 Mai 2012
Status: Offline
Points: 5256
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Jan 2016 at 17:05
Could you please find out details about the server - operating system, whether PHP and .htaccess are enabled, etc.
If it's a free hosting, I don't recomend to even try - you may eventually manage to make sending mail work (which is not sure) just to discover in several days that it is no longer working.
Back to Top
giovannih1313 View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 18 Jan 2016
Location: canada
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote giovannih1313 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Jan 2016 at 21:08
The service provider is  Aabaco Small Business previously known as Yahoo it uses Apache Traffic Server 5.0.1 . 
PHP version 5.3.6 

Back to Top
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 31 Mai 2012
Status: Offline
Points: 5256
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Jan 2016 at 10:46
Can you try to use FileZilla to connect to your server and create .htaccess file (to create a file right-clickthe right half where the online content is). Or copy an .htaccess file with FileZilla. Is there the same error message?
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,031 seconds.