BullGuard Antivirus Sale - 60% Off with openElement !
Forum openElement Homepage
Forum Home Forum Home >

openElement

> Error Reports
  New Posts New Posts RSS Feed - openElement R6 won't start
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

openElement R6 won't start

 Post Reply Post Reply
Author
Message
wardomon View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 07 Juin 2015
Location: Robbinsdale, mn
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote wardomon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: openElement R6 won't start
    Posted: 22 Juin 2015 at 16:46
Noooooo!

OE locked up when I was applying changes to an embedded document.  I had to kill it with Task Manager.  Now it won't start.  It hangs at "Loading element: WECounter" with the error "Object reference not set to an instance of an object."

If I reinstall, will I lose everything that I've been working on for the last 4 weeks or will my existing projects remain intact?

I could never get back-up/restore site online to work properly, so I can't get it to restore to my other computer.

In addition, "Export to folder" (zip file) doesn't import to another machine properly.  It's missing all of the graphics.

Am I screwed?

Thanks,
WardoMon
I haven't coded in 15 years. Has anything changed?
Back to Top
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 31 Mai 2012
Status: Offline
Points: 5278
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Juin 2015 at 16:50
Hi,

1) To import to another machine, you should simply copy the project folder. Export to folder is to publish the site online (it does not include any OE-specific data).

2) You will not lose your work if you reinstall. The risk is that it may not help. If you are still unable to load your project, please find it (the project folder), ZIP the folder, and send me via a private message by Dropbox or wetransfer.com.

Good day
D
Back to Top
wardomon View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 07 Juin 2015
Location: Robbinsdale, mn
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote wardomon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Juin 2015 at 17:14
Sweet!  Reinstall worked!

Now to try the folder copy on another box.  I'd rather use my computer than my wife's.  Though my chair is more comfortable, but I can't see the TV.

Thanks!
WardoMon
I haven't coded in 15 years. Has anything changed?
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,016 seconds.