BullGuard Antivirus Sale - 60% Off with openElement !
Forum openElement Homepage
Forum Home Forum Home >

openElement

> Templates
  New Posts New Posts RSS Feed - Trimming Site based on Senslight
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Trimming Site based on Senslight

 Post Reply Post Reply Page  <123
Author
Message
Hobby001 View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 05 Juin 2018
Location: Canada, Québec
Status: Offline
Points: 5527
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hobby001 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Mai 2021 at 13:29
What page generates this error?
Back to Top
WattJet View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 04 Jan 2016
Status: Offline
Points: 218
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WattJet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Mai 2021 at 14:47

It appears in:
  • https://datamilling.com/contact.htm    2 errors
https://datamilling.com/none
https://datamilling.com/undefined
  • https://datamilling.com/What_we_do.htm  1 error
https://datamilling.com/undefined
  • https://datamilling.com/Services.htm  1 error
https://datamilling.com/undefined

In all pages, and it seems to be linked to:

elem = document.getElementById( match[2] );

                    // Check parentNode to catch when Blackberry 4.6 returns
                    // nodes that are no longer in the document #6963
                    if ( elem && elem.parentNode ) {
                        // Handle the case where IE and Opera return items
                        // by name instead of ID
                        if ( elem.id !== match[2] ) {
                            return rootjQuery.find( selector );

Edited by WattJet - 02 Mai 2021 at 16:13
Back to Top
Hobby001 View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 05 Juin 2018
Location: Canada, Québec
Status: Offline
Points: 5527
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hobby001 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Mai 2021 at 16:20
Looks like you deleted something else.  The alarm does not exist on the remplate.


Back to Top
Hobby001 View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 05 Juin 2018
Location: Canada, Québec
Status: Offline
Points: 5527
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hobby001 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Mai 2021 at 16:25
If you only deleted images, bring them back one by one and check the result untill you find the one.

Otherwise what else have you deleted?
Back to Top
WattJet View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 04 Jan 2016
Status: Offline
Points: 218
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WattJet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Mai 2021 at 16:29
I deleted text boxes, images, the discus chat, the form fields in the contact form both in Home page and in the contact page... many things, the whole lot.
It causes a minor delay, nothing big. I just wanted to see if I could trim and clean it.
Thanks for all your help


Edited by WattJet - 02 Mai 2021 at 16:29
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,035 seconds.