BullGuard Antivirus Sale - 60% Off with openElement !
Forum openElement Homepage
Forum Home Forum Home >

openElement

> Templates
  New Posts New Posts RSS Feed - Sensode: Took out the map -> Console error
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Sensode: Took out the map -> Console error

 Post Reply Post Reply
Author
Message
WattJet View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 04 Jan 2016
Status: Offline
Points: 92
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WattJet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Sensode: Took out the map -> Console error
    Posted: 11 Juil 2020 at 12:02
Hi,
I did not see any added value in including the google map to the office address, so I simply erased it from the template

Although the site seems to work well, I went through Chrome console (thanks Hobby001), and  I get this error message:

DevTools failed to load SourceMap: Could not load content for https://mydatamygain.com/WEFiles/EG/EGf8c88e12/Js/vegas.min.js.map: HTTP error: status code 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE

Do I need to do anything?


Edited by WattJet - 11 Juil 2020 at 12:03
Back to Top
Hobby001 View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 05 Juin 2018
Location: Canada, Québec
Status: Offline
Points: 4934
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote Hobby001 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Juil 2020 at 16:11
Try deleting the Iframe (Google Map) Scroll protect element.  Allways make a back-up before



Anyone who wants to put something on line gets hooked by something big
Back to Top
WattJet View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 04 Jan 2016
Status: Offline
Points: 92
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WattJet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Juil 2020 at 16:55
I followed your instructions, deleted the imframe. The site continues to work well. I uploaded it to the server, veryfied that the cache was erased, and uploaded it.

I still get the same error.
Back to Top
Hobby001 View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 05 Juin 2018
Location: Canada, Québec
Status: Offline
Points: 4934
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hobby001 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Juil 2020 at 18:58
Send me a copy of the file 1Common/Elements/WEElBackgroundSlider.dll from your project.

Zip it and send it to me, I will send you my email in Private Mail
Anyone who wants to put something on line gets hooked by something big
Back to Top
Hobby001 View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 05 Juin 2018
Location: Canada, Québec
Status: Offline
Points: 4934
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote Hobby001 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Juil 2020 at 20:06
There is something missread in your version of WEElBackgroundSlider.dll and I have no clue why.

I just sent you a modified version of this dll.  Try it and let me know.
Anyone who wants to put something on line gets hooked by something big
Back to Top
WattJet View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 04 Jan 2016
Status: Offline
Points: 92
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WattJet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Juil 2020 at 20:22
Works perfectly now !

Thanks so much again
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,031 seconds.