BullGuard Antivirus Sale - 60% Off with openElement !
openElement Website Homepage
Forum Home Forum Home >

openElement

> Templates
  New Posts New Posts RSS Feed - Sensode Black 2nd page into blog possible?
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Sensode Black 2nd page into blog possible?

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Message
WattJet View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: Jan 04 2016
Status: Offline
Points: 92
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WattJet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: Jun 25 2020 at 6:38pm
Thank you so much Hobby001
I really appreciate very much all the help you are giving me

Back to Top
WattJet View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: Jan 04 2016
Status: Offline
Points: 92
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WattJet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: Jul 10 2020 at 2:00pm
Getting back to this topic again...

How long/How many entries should a page have to allow quick upload?

So currently I am in the 4th entry of the "blog".

The overall template is maintained.

Homepage: I keep the News as it is, maintaining the three last entries with links to the specific entries.

Actualités page: 
  • I am adding entries in reverse order with the same configuration (anchor-Fenetremodal-Cadre).
  • Anchors are working pretty well (thanks again for going through the project Hobby001).
So, the question is, what would you recommend as the maximum number of entries per page?

This is, is it advisable to keep 1 sole page for all the future entries, or do you recommend to create a new page (actualités2) once I reach a certain number of entries -and then make a link between the two for any user that scrolls)

Thanks


Back to Top
Hobby001 View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: Jun 05 2018
Location: Canada, Québec
Status: Offline
Points: 4907
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hobby001 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: Jul 10 2020 at 2:56pm
The best thing to do is to test it yourself.

Open Chrome

Open the developper<s mode <F12>

Click on the Network tab

Clear the cashe <Ctrl><F5>

Look at your page loading time.  Stay within 2 to 5 seconds.




Anyone who wants to put something on line gets hooked by something big
Back to Top
WattJet View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: Jan 04 2016
Status: Offline
Points: 92
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WattJet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: Jul 10 2020 at 3:22pm
Thanks!
It is still below 2.5... (aside from the favicon, which always comes last and has waiting time in both Homepage & actualités)

Readings are great
Back to Top
digizar View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: Dec 30 2015
Location: Germany Frankf
Status: Offline
Points: 556
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote digizar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: Jul 10 2020 at 5:40pm
Favicon?
That sounds strange, because usually it has a size of 16x16 or 32x32 pixs,
and be named *.ico
That schould really just pop out.
___________________________________
Ask questions only if there is no answer yet.
https://digispics.com/_pers/resger2017.pdf
Back to Top
WattJet View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: Jan 04 2016
Status: Offline
Points: 92
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WattJet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: Jul 11 2020 at 10:56am
that is what I thought...
I created the favicon through a website, that rendered back three files:

16x16   .png       534 bytes
32x32   .png    1.26 Kb
48x48   .ico    15.0 kb

Since there was only one with the .ico suffix, this is the one  I used

The only other file in the OE  "File Library:  Files/Other"  is the google code
Back to Top
digizar View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: Dec 30 2015
Location: Germany Frankf
Status: Offline
Points: 556
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote digizar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: Jul 11 2020 at 11:46am
Favicon.
The real usable size is 16x16 .ico

That means, a larger size 48x48 has to be (down)scaled by the browser.
Needing unnecessary transmission time and time to downscale and to display.
I would stick with 32x32 pix. That also looks nice on smarties.

Better use another tool to create a favicon, pe GIMP.


Edited by digizar - Jul 11 2020 at 11:49am
___________________________________
Ask questions only if there is no answer yet.
https://digispics.com/_pers/resger2017.pdf
Back to Top
WattJet View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: Jan 04 2016
Status: Offline
Points: 92
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WattJet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: Jul 11 2020 at 11:55am
Many thanks!
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,031 seconds.