BullGuard Antivirus Sale - 60% Off with openElement !
Forum openElement Homepage
Forum Home Forum Home >

openElement

> Element Editor
  New Posts New Posts RSS Feed - New element: Page pre loader
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

New element: Page pre loader

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Message
Hobby001 View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 05 Juin 2018
Location: Canada, Québec
Status: Offline
Points: 4344
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hobby001 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Nov 2019 at 21:56
Or I will center it in the window not the page.
Anyone who wants to put something on line gets hooked by something big
Back to Top
digizar View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 30 Dec 2015
Location: Germany
Status: Offline
Points: 455
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote digizar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Nov 2019 at 23:32
Originally posted by Hobby001 Hobby001 wrote:

Or I will center it in the window not the page.
It works perfectly centered on smarties (responsive not selected, default), but not on a PC. 1920 x 1080.
But it is completely fine.

All results on PC W-7/64:
It works on Vivaldi 2.9.
It works on Opera 65.0.
It works on Chrome 78.0 (very fast).
It works on Cliqu (very slow).
It works on InternetExplorer-11 (surprise) extremly slow.
It works on Iron.

It does NOT work on Firefox 70.0.1. (working on smarty).
It does not work on Seamonky.
It does not work on Palemoon 28.7.2/64.
It does not work on Safari.
But all work without the preloader.

It schows the preloader image, but-
- it does not show a YouTube video image, and so it does not play the video(s):


Edited by digizar - 19 Nov 2019 at 01:21
___________________________________
Ask questions only if there is no answer yet.
https://digispics.com/_pers/resger2017.pdf
Back to Top
Hobby001 View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 05 Juin 2018
Location: Canada, Québec
Status: Offline
Points: 4344
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hobby001 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Nov 2019 at 03:46
Other than the offset issue on your site, it works fine on Firefox 70.0.1 on my PC

It works well on my Iphone using Safari.

Anyone who wants to put something on line gets hooked by something big
Back to Top
digizar View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 30 Dec 2015
Location: Germany
Status: Offline
Points: 455
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote digizar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Nov 2019 at 13:47
[QUOTE=Hobby001]Other than the offset issue on your site, it works fine on Firefox 70.0.1 on my PC
It works well on my Iphone using Safari.[/QUOTEDon't worry! Nothing to do for you.
I'll figure it out. Probably a matter of line speed, which ist defacto around 10 Mbs.
'Thanks' to Tkom. Probalbly testing it later with the smarty as 'modem', tethering.
So far I'll revert to a version w/o preloader, so I wouldn't scare people away.

Later will put the preload version on a new domain for testing.
https://blumenfotos.net
Today celebrating the 80.


Speed ist not the reason, so it may be an AddOn, like an adblocker.
Will find out, don't worry.


Edited by digizar - 19 Nov 2019 at 14:01
___________________________________
Ask questions only if there is no answer yet.
https://digispics.com/_pers/resger2017.pdf
Back to Top
Hobby001 View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 05 Juin 2018
Location: Canada, Québec
Status: Offline
Points: 4344
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hobby001 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Nov 2019 at 14:32
Happy birthday!
Anyone who wants to put something on line gets hooked by something big
Back to Top
digizar View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 30 Dec 2015
Location: Germany
Status: Offline
Points: 455
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote digizar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Nov 2019 at 20:06
Heureka - I found it! So far.
Culprit: The FireFox Plugin - Shockwave Flash 32.0 r0.
Valid for FireFox, the others still to be checked.

All checked, all working :-)
Very many thanks for that option.

Still strange that all browsers are working now,
because just the FireFox had that Shockwave installed.



Edited by digizar - 21 Nov 2019 at 00:55
___________________________________
Ask questions only if there is no answer yet.
https://digispics.com/_pers/resger2017.pdf
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,027 seconds.