BullGuard Antivirus Sale - 60% Off with openElement !
Forum openElement Homepage
Forum Home Forum Home >

openElement

> Suggestion Box
  New Posts New Posts RSS Feed - CODE BLOCK VISUAL ISSUE
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

CODE BLOCK VISUAL ISSUE

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 31 Mai 2012
Status: Offline
Points: 5283
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: CODE BLOCK VISUAL ISSUE
    Posted: 13 Dec 2017 at 21:49
In editor mode you can't have the content of a Code Block running (except CSS Source Blocks if you enable this option).
What you can do is to put some fixed size for the Editor, then add a Code Block Source type CSS with the code:

#WEyourBlockElementID {
  width: auto !important;
  height: auto !important;
}

This will only apply in browser, not in the editor.
Back to Top
musico View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 13 Dec 2017
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote musico Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Dec 2017 at 20:03
Hi,
This not apply in design window.
is needed do it manually and the auto optión minimize the size and this is my comment, because the size is not adjusted in design to the iframe pasted. Is a double job
Back to Top
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 31 Mai 2012
Status: Offline
Points: 5283
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Dec 2017 at 16:00
Hi,

Like any other element, you can size Code Block Visual as you need, using Properties or Style->Customize. For example, you can set its Width hand Height to "auto" (or set the Property "Sizing mode" to all auto, which is the same), so that the Code Block adapts automatically to its content, iframe in this case.
Back to Top
musico View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 13 Dec 2017
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote musico Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Dec 2017 at 12:26
Hi,

when i embed an iframe code from external media having width and height parameters, OE only shows a little icon.

Will be great if the code block (visual) generate his own frame according those dimensions in the iframe code.
This will help in the design construction.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,016 seconds.