BullGuard Antivirus Sale - 60% Off with openElement !
openElement Website Homepage
Forum Home Forum Home >

openElement

> Error Reports
  New Posts New Posts RSS Feed - SEO-settings no delete [SOLVED]
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

SEO-settings no delete [SOLVED]

 Post Reply Post Reply
Author
Message
digizar View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 30 Dec 2015
Location: Germany Frankf
Status: Offline
Points: 619
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote digizar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: SEO-settings no delete [SOLVED]
    Posted: 25 Juil 2017 at 21:58
When I enter an invalid command into the SEO-parameters, I can not remove that entry anymore.
The entry disappears in the setting, but in real source world it keeps existing. Sure, I save the changes.
Unfortunately I don't know how to remove that entry in plain text mode (notepad).
It's not enough to warn about invalid entries, they should be gone if removed.
So one has to restore a previos version of the project.
This image shows a valid sample entry 'robots' - which works fine.
But -as said- an invalid entry could not be removed.





Edited by digizar - 26 Juil 2017 at 13:19
___________________________________
Ask questions only if there is no answer yet.
https://digispics.com/_pers/resger2017.pdf
Back to Top
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 31 Mai 2012
Status: Offline
Points: 5278
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Juil 2017 at 22:58
Hi.

I've created an invalid entry with a value, saved changes and the page - the corresponding HTML code appeared in the page code. I've deleted it and saved - the code disappeared. There may be a specific scenario when it is not the case. Try to create the record again without attributing any value, normally it should not be written into the source code.
Back to Top
digizar View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 30 Dec 2015
Location: Germany Frankf
Status: Offline
Points: 619
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote digizar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Juil 2017 at 13:19
Strange, it works today, perfectly. All versions.
Sorry I bugged you.


Edited by digizar - 26 Juil 2017 at 13:23
___________________________________
Ask questions only if there is no answer yet.
https://digispics.com/_pers/resger2017.pdf
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,016 seconds.