BullGuard Antivirus Sale - 60% Off with openElement !
Forum openElement Homepage
Forum Home Forum Home >

openElement

> Error Reports
  New Posts New Posts RSS Feed - OpenElement 1.57 R9 cant find hostGetParam.php
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

OpenElement 1.57 R9 cant find hostGetParam.php

 Post Reply Post Reply
Author
Message
samdeighan View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 01 Feb 2020
Location: UK
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote samdeighan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: OpenElement 1.57 R9 cant find hostGetParam.php
    Posted: 01 Feb 2020 at 15:09
Hi All,

Hopefully someone will be able to help with this one as i'm at a loss!

When configuring and testing my projects publishing configuration i keep hitting the following error:

unable to reach the address: https://www.****.co.uk/hostGetParam.php
Check the URL entered in the publishing settings.

However openElements can connect to the ftp of the site and successfully transfers the file to the root directory, when i browse to the directory the file is showing.

I am using openElement 1.57 R9 and am hosting my website via windows IIS version 8.5.9600.16384.

Can anyone show some pointers on this and how i can get it resolved?

Many Thanks.
Sam.
Back to Top
digizar View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 30 Dec 2015
Location: Germany Frankf
Status: Offline
Points: 612
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote digizar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Feb 2020 at 16:06
You'd need to complete the Preferences completely.
Project ... Preferences ... Publishing ... Configuration

Alternative:
*Export to Folder* - sends the project to file (local on your PC).
And then upload that content with *filezilla* or some other ftp.


Sample
Sure, you take your credentials



Edited by digizar - 01 Feb 2020 at 16:31
___________________________________
Ask questions only if there is no answer yet.
https://digispics.com/_pers/resger2017.pdf
Back to Top
Hobby001 View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 05 Juin 2018
Location: Canada, Québec
Status: Offline
Points: 5177
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hobby001 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Feb 2020 at 17:16
Originally posted by samdeighan samdeighan wrote:


However openElements can connect to the ftp of the site and successfully transfers the file to the root directory, when i browse to the directory the file is showing.



Iknow it's not the best answer in the world but if the file is properly located at the site root level the transfer will work even if you have this error message.

Don't ask me why
Back to Top
digizar View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 30 Dec 2015
Location: Germany Frankf
Status: Offline
Points: 612
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote digizar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Feb 2020 at 21:05
Heureka!
Do NOT use httpS in the preferences, use simple http only.






Originally posted by Hobby001 Hobby001 wrote:

Originally posted by samdeighan samdeighan wrote:

However openElements can connect to the ftp of the site and successfully transfers the file to the root directory, when i browse to the directory the file is showing.
Iknow it's not the best answer in the world but if the file is properly located at the site root level the transfer will work even if you have this error message.
Don't ask me why
That is true.
Sorry, I didn't see (recognize) the IIS. That might require a different setting in the IIS - port, procedure (SSL), active/passive, ...


Edited by digizar - 01 Feb 2020 at 21:18
___________________________________
Ask questions only if there is no answer yet.
https://digispics.com/_pers/resger2017.pdf
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,039 seconds.