BullGuard Antivirus Sale - 60% Off with openElement !
Forum openElement Homepage
Forum Home Forum Home >

openElement

> Websites Created with OpenElement
  New Posts New Posts RSS Feed - Website made with OE and question
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Website made with OE and question

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Message
campbellmw View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 20 Mar 2017
Location: washington, us
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote campbellmw Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Mar 2017 at 06:08
When i try to send mail, it appears to download a file with named WESendMail-v29 (3).php
(if opened in a browser it is a long string of alphanumeric code) and a horizontal 'thinking/loading' bar comes up and stays up until you refresh the page.


Edited by campbellmw - 24 Mar 2017 at 06:14
Back to Top
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 31 Mai 2012
Status: Offline
Points: 4387
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Mar 2017 at 10:47
Hi,

This should be a problem with your hosting provider that does not handle PHP. Enable PHP using its Control Panel; if your provider does not allow PHP you should change it.
Back to Top
campbellmw View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 20 Mar 2017
Location: washington, us
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote campbellmw Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Mar 2017 at 07:06
Have updated to 1.57 R4.  Working with hosting service on email.  Still having issues with native and downloaded background element slider.  I have resized my photos to match stock images, but mine do not appear.  Anything i am missing here?  I have created a new project to just test the slider.  When I replace one of the 3 stock images, i notice that the stock image hangs over the time allowed for the new image.  Is there a style setting that i have to adjust on the new image to get it to transition in and show? Thanks all!

Edited by campbellmw - 30 Mar 2017 at 07:36
Back to Top
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 31 Mai 2012
Status: Offline
Points: 4387
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Mar 2017 at 11:00
I need to see your page online to check what's wrong
Back to Top
campbellmw View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 20 Mar 2017
Location: washington, us
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote campbellmw Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Mar 2017 at 07:25
quietmonkeytaichi.com

I am having a new and more disturbing error at opening the page however - this is new from my latest edition.

Error:  undefined....
then alot of text

Did purchase the website analyzer - happy to contribute


Edited by campbellmw - 31 Mar 2017 at 07:42
Back to Top
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 31 Mai 2012
Status: Offline
Points: 4387
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Mar 2017 at 09:34
Thank you.

New error: your hosting server does not handle PHP at the moment, so the PHP code for the counter is not run but treated as a "document". You should go to the Control Panel of your hosting account and enable it, and if it's impossible (which is very rare), change hosting provider.

For images, I suggest you wait till the new version comes out next week, it is possible that the problem will be solved, otherwise I will need you to send me the project.
Back to Top
campbellmw View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 20 Mar 2017
Location: washington, us
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote campbellmw Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Avr 2017 at 10:02
Thank you Dmit.  Counter was the issue. 
Second generation is up.  Still no luck adding my photos to the background slider - will wait until next addition.  Suspect the site will have pretty regular updates, format changes, etc.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,031 seconds.