App MobilePut your business on a mobile app. No Coding, no fuss. Try it now !
Forum openElement Homepage
Forum Home Forum Home >

openElement

> Websites Created with OpenElement
  New Posts New Posts RSS Feed - Website made with OE and question
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Website made with OE and question

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Message
campbellmw View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 20 Mar 2017
Location: washington, us
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote campbellmw Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Mar 2017 at 06:08
When i try to send mail, it appears to download a file with named WESendMail-v29 (3).php
(if opened in a browser it is a long string of alphanumeric code) and a horizontal 'thinking/loading' bar comes up and stays up until you refresh the page.


Edited by campbellmw - 24 Mar 2017 at 06:14
Back to Top
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 31 Mai 2012
Status: Offline
Points: 3933
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Mar 2017 at 10:47
Hi,

This should be a problem with your hosting provider that does not handle PHP. Enable PHP using its Control Panel; if your provider does not allow PHP you should change it.
Back to Top
campbellmw View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 20 Mar 2017
Location: washington, us
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote campbellmw Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 5 hours 54 minutes ago at 07:06
Have updated to 1.57 R4.  Working with hosting service on email.  Still having issues with native and downloaded background element slider.  I have resized my photos to match stock images, but mine do not appear.  Anything i am missing here?  I have created a new project to just test the slider.  When I replace one of the 3 stock images, i notice that the stock image hangs over the time allowed for the new image.  Is there a style setting that i have to adjust on the new image to get it to transition in and show? Thanks all!

Edited by campbellmw - 5 hours 24 minutes ago at 07:36
Back to Top
Dmit OE View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 31 Mai 2012
Status: Offline
Points: 3933
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dmit OE Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 1 hour 60 minutes ago at 11:00
I need to see your page online to check what's wrong
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,016 seconds.